Blogs over verschillende activiteiten en levensstijlen

Blog

Een zomer vol met plezier

Deze zomer gaan we al het plezier inhalen dat we vorig jaar gemist hebben. We mogen steeds weer een beetje meer en we gaan terug naar het nieuwe normaal, dat is eigenlijk het oude normaal maar dan van een jaar geleden. Snap je het nog? In deze blog vertel ik je wat je allemaal kan doen met de maatregels die nog wel van kracht zijn. Lees je mee?

Lekker naar buiten

Natuurlijk gaan we vooral veel naar buiten. Dat kon vorig jaar alleen maar heel beperkt en er was weinig om te doen omdat alles dicht was. Dat is dit jaar wel anders. Maar je hoeft natuurlijk niet naar allerlei evenementen en parken toe, je kan het ook dichterbij huis houden. Een rondje door het park, lekker in het zonnetje. Dat is allemaal al heel goed voor je. Die zonnestralen en de vitamine D die daarbij komt kijken, kunnen we allemaal wel goed gebruiken.

Kom in beweging

Als het weer lekker is, kunnen we meer naar buiten en dat betekent dat we vaak ook meer in beweging komen. Zojuist noemde ik al een wandelingetje maar je kan ook in de buitenlucht gaan sporten of een rondje fietsen. Je hoort iedereen rond deze tijd van het jaar over een zogenaamde ‘Summer body’ maar laten we eerlijk zijn, iedereen heeft een lijf voor de zomer. Bewegen doen we omdat we het leuk vinden en omdat het goed is voor de gezondheid.

Een nieuwe hobby

Deze zomer is het ook de tijd van plezier én ontwikkeling. Dus we pakken ook een nieuwe hobby op. Ga jij voor iets creatiefs of iets wat je misschien in je werkveld kan gebruiken? Of richt je je op pure ontspanning en kies je voor een hippe hobby zoals gamen. In de zomer zijn we veel buiten maar op de warmste dagen en in de avonden zijn we liever binnen en dan kunnen we onze vrije tijd prima aan het spelen van een aantal games besteden.

Tijd om in jezelf te investeren

We hebben allemaal wel een extraatje verdiend. Investeer deze zomer dan ook in jezelf als het bijvoorbeeld om een nieuwe hobby gaat. Kies voor een echte game pc kopen en laat je niet meer tegenhouden als het gaat om welke games je wíl en kán spelen. Met een game computer zijn er geen grenzen meer en beleef je de ultieme game ervaring, niet alleen deze zomer maar ook een hele lange tijd daarna.

Geef een reactie