Blogs over verschillende activiteiten en levensstijlen

Blog

Maak het leven in bed leuker

Er is niets lekker dan aan het einde van een lange dag in een fijn bed stappen, zeker als het beddengoed net verschoond is en je gedoucht en al erin stapt. Ja, we zijn het er allemaal over eens dat slaap heerlijk is. Maar er zijn nog meer activiteiten voor in bed. Toch kan een boekje lezen wel, en natuurlijk seks!

Allesbehalve slaap

Een film kijken of werken in bed is niet zo handig, zo riskeer je dat je lichaam het bed niet meer met rust associeert maar meer met de activiteiten die bij een kantoor horen. Toch kan een boekje lezen wel, en natuurlijk seks! Ja in bed kan je nog veel meer doen dan slapen. Samen in slaap vallen na een goede vrijpartij is heerlijk. Let er wel op dat je het altijd veilig doet! Lichamelijk veilig, door middel van het gebruik van condooms. Maar ook emotioneel door te praten over wat je wilt.

Praat erover

Het is belangrijk om over seks te praten met je partner. Zo weet je wat hij of zij wil, verwacht en prettig vindt. En andersom weet je partner dat ook van jou. En niet alleen dat, op deze manier weet je ook waar de grenzen liggen.

Veel mensen vinden het ongemakkelijk om hierover te praten, soms wordt gezegd dat het juist helemaal niet opwindend is. Maar dat blijkt in de praktijk anders. Het kan juist stimulerend werken en doordat je weet wat je partner wilt en niet wil, hoef je in bed ook niet meer onzeker te zijn over je acties. Echt lekker!

Een prettig gevoel voor beiden

Iedereen heeft andere voorkeuren als het gaat om seks. Maar ieder mens heeft ook andere dingen nodig. Zo is het algemeen bekend dat vrouwen meer tijd nodig hebben om opgewonden te raken. Glijmiddel kan dan helpen. Kijk goed naar het soort glijmiddel dat bij jou past. glijmiddel op waterbasis wordt het meeste gebruikt, dit kan namelijk prima met condooms en speeltjes. Dat kan met glijmiddel op basis van latex niet, dan lost het materiaal van het condoom bijvoorbeeld op.

Probeer iets nieuws

En over die speeltjes gesproken, daar kun je leuk mee experimenteren. Ook dat wordt tegenwoordig steeds normaler, voor vrouwen én mannen. Verras je partner of koop samen iets leuks. Alleen die bezigheid is al heel intiem, laat staan het uitproberen van de nieuwe aankoop. Vergeet ook hierin niet goed te communiceren. Zo weet je of iets wel of niet werkt voor jou en je partner, en dan houd je het leuk.

Geef een reactie