Blogs over verschillende activiteiten en levensstijlen

Blog

Tips voor wedden op voetbalwedstrijden

Velen van ons zullen de passie en liefde voor voetbal delen. Niet voor niets is het de grootste sport op onze planeet. Een aspect dat ook komt kijken bij de spanning van deze sport is het gokken. Overal op de wereld zetten mensen geld in op de voetbalwedstrijden. De ene keer win je, de andere keer helaas niet. Toch geeft het een extra spanningseffect tijdens het kijken van de wedstrijd. Er zijn tal van tactieken om winst te behalen en er met een zo groot mogelijk bedrag vandoor te gaan. In dit blog geven we je tips over verschillende strategieën. Wie wint er in de strijd tussen bookmakers Nederland en de voetbalgokker?

Platform

Kies allereerst het juiste platform uit. Niet elke bookmaker is namelijk betrouwbaar. In deze zoektocht kan je het beste kijken naar online reviews. In een Unibet review kan je bijvoorbeeld lezen dat het een betrouwbare bookmaker is met goede odds, maar dat Unibet op het moment niet toelaat om je te registreren als Nederlander. Een bookmaker zoals TOTO heeft wél de rechten waardoor je je als Nederlander kan registreren. Hiervan zul je uiteindelijk bij het uitbetalen van profiteren. Als je dit niet via de regels van de kansspelautoriteit doet, is het namelijk niet legaal.

Strategieën

Dan zijn we nu aangekomen bij de strategieën die jij kunt gebruiken om zoveel mogelijk weddenschappen te winnen. De eerste kost tijd, maar is erg doeltreffend. Ik heb het over het bijhouden van de statistieken. Hierdoor wordt je dus beter naarmate je meer wedstrijden hebt “gespeeld”. Hierbij ga je letten op de competities en teams waar je de meeste winst boekt. Wie weet ligt jouw specialiteit wel in de derde league van Duitsland, of ben je juist heel goed in de vrouwelijke internationals. Houdt het bij, dan weet je het best waarop je moet inzetten. Dit werkt ook zo met de soort weddenschappen. Doe je het goed bij hoge quoteringen? Of verdien je uiteindelijk meer bij lage quoteringen?

Een andere strategie werkt alleen bij bookmakers waarbij je live kan inzetten. Hierop kan je de zogeheten 79e minuut strategie toepassen. Hierbij kies je in de 79e minuut voor de meest logische optie. Staat Real Madrid voor met 3-1 tegen Fiorentina? Dan is de kans klein dat Fiorentina nog twee keer scoort. Zet dan in op Real Madrid. Ook al is de quotering waarschijnlijk laag, op lange termijn kan je hiermee goed verdienen op een minder risicovolle manier.

Onthoud altijd dat je je geld ook kan verliezen. Zet geen geld in dat je eigenlijk niet hebt en probeer nooit je verlies terug te winnen! Voor meer nieuws hierover kunt ook langs op de website van nu.nl. Op nu.nl vind u altijd het laatste nieuws over u favoriete onderwerpen. Ook kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief en zo dus altijd als eerst het laatste nieuws ontvangen over uw favoriete onderwerpen. 

 

Geef een reactie